Fotbalul mereu a ocupat (și încă ocupă) un capitol aparte în viața mea. El a fost (și este) pentru mine un mod de viață, o pasiune, o activitate, o provocare și în general un proces complex prin care m-am format ca personalitate și prin intermediul căruia am descoperit și dezvoltat anumite abilități.

Toate aceste lucruri mi-au oferit dintotdeauna suficientă inspirație să lucrez în direcția unui scop enorm – să pot oferi, într-o bună zi, șanse egale și condiții corespunzătoare tuturor copiilor din țară de a practica fotbalul de clasă aici la noi acasă, în Moldova.

De-a lungul anilor am acumulat multă experiență în acest domeniu, iar astăzi, alături de partenerii mei, ne simțim pregătiți și motivați să transmitem aceste practici și cunoștințe mai departe, tinerei generații.

De aici a și pornit ideea creării unui spațiu, unui concept, unde fiecare copil să poată și învăța, dar și practica fotbalul, fără ca părinții acestuia să fie nevoiți să pună accent doar pe o singură ramură în dezvoltarea copilului. Tocmai în acel moment s-a născut conceptul Academiei de Fotbal Radu Rebeja!

Această Academie răspunde necesității de îmbunătățire a condițiilor de educație și instruire, pregătirea fizică fiind parte din programul de învățământ. Ea are drept scop să descopere cât mai multe tinere talente, să ofere practici diferite și unice, combinând dezvoltarea jucătorilor atât pe teren, cât și în afara lui, educându-i prin experiențe care le vor fi utile în procesul său de maturizare, oferindu-le abilități care pot fi folosite pe tot parcursul vieții.

Pornim de la ideea că fiecare copil este un proiect unic, care are nevoie de investiții individuale corecte, teorie și practică adaptată realității, dar și susținere și motivație pentru a accede în lumea mare a sportului și pentru a obține ulterior cele mai frumoase rezultate. Iar Academia de Fotbal Radu Rebeja își asumă responsabilitatea să îndrume fiecare copil în această direcție, oferindu-i toate cunoștințele și condițiile necesare pentru dezvoltarea armonioasă atât pe terenul de fotbal, cât și în viața de zi cu zi!

Radu Rebeja, 

Academia de Fotbal Radu Rebeja are drept scop și misiune angajamentul în dezvoltarea și educarea copiilor și tinerilor.

Academia de Fotbal Radu Rebeja a fost înființată în 2019 de către un fost fotbalist cu renume – Radu Rebeja – pentru a dezvolta un program tehnic de clasă mondială accesibil tuturor. Aceasta oferă tinerilor fotbaliști șanse egale de a intra în lumea prestigioasă a acestui tip de sport, beneficiind de know-how-ul antrenorilor de top. De asemenea, oferă o metodologie unică de formare personalizată, ajustată la profilul fiecărui copil (în dependență de vârstă, nivel de pregătire etc.).

Academia de Fotbal Radu Rebeja este cel mai bun program de fotbal pentru copii și tineri, care pregătește stelele de mâine.

 • Noi credem în valorile educaționale, morale și sociale ale sportului.

 • Noi știm că sportul poate avea o influență pozitivă în viața copiilor.

 • Noi suntem siguri că sportul poate contribui la construirea unei societăți mai bune și mai prietenoase.

Valori și filozofie

Academia de Fotbal Radu Rebeja își dedică activitatea în direcția dezvoltării și educării copiilor și tinerilor, ca parte a filozofiei sale generale.
Credem și suntem siguri că sportul poate și trebuie să fie un factor pozitiv în dezvoltarea personală și socială a copilului. Tot aici, suntem siguri că fotbalul predat sau învățat având la bază valori corecte, contribuie la educația și dezvoltarea armonioasă a copilului.

Filozofia noastră se bazează pe 3 obiective principale:

 • oferă tuturor participanților know-how-ul de dezvoltare al tânărului jucător;

 • promovează valori sportive nobile;

 • descoperă și dezvoltă noi potențiale talente;

În cadrul Academiei de Fotbal Radu Rebeja, fiecare copil și tânăr va percepe jocul de fotbal:

 • ca un sistem complex de interacțiune a diferitelor factori, atât externi, cât și interni, care se întrepătrund și care contribuie esențial la dezvoltarea ablităților jucătorilor;

 • ca un proces întreg unde joaca și realitatea se intersectează și unde fiecare jucător este responsabil de acțiunile sale, dar și de cele colective, în cadrul echipei

Membrii Academiei de Fotbal Radu Rebeja se deosebesc prin:

 • Înțelegerea corectă a jocului și nivelul înalt de pregătire în cadrul lui. Ca urmare a acestui fapt, acțiunile lor sunt eficiente și raționale, iar copiii/tinerii dezvoltă abilități de exprimare a propriului stil în contextul jocului și își manifestă calitățile sale puternice pe întreaga durată a acestuia;

 • Încrederea în forțele proprii și rezultatele ulterioare, care se clădește încă de la primele antrenamente și este adaptată contextului jocului;

 • 100% dedicație în cadrul antrenamentelor, dar și în cadrul fiecărui joc;

 • Responsabilitate, disciplină și modestie – valori care se dezvoltă în cadrul Academiei și care se respectă de către jucători și în viața de zi cu zi.

Contactează-ne